Dankzij jarenlange ervaring en een betrokken sponsor is onze expertise meerledig. Het behalen van prijzen is immers de uitkomst van vele componenten die allen een voorwaarde zijn voor succes. Het gaat gepaard met aanleg en talent, maar bovenal ambitie en doorzettingsvermogen.

Ervaring met paarden en kennis van paarden, en bovendien hun ruiters, zijn hierbij onontbeerlijk en wij herkennen talent dan ook wanneer we dit zien. Training en opleiding van jong getalenteerde paarden en ruiters maakt dan ook een belangrijk deel uit van onze activiteiten. Daarnaast rijden en trainen onze eigen ruiters op dagelijkse basis ter voorbereiding op nationale en internationale concoursen.

Jonge talenten komen en gaan. Niet alleen bij ons, maar ook buiten onze stal. Team Raijmakers bemiddelt en adviseert dan ook bij de aan- en verkoop van paarden. Welk paard bij de ruiter past en of het paard geschikt is voor het uiteindelijk te behalen doel, zijn hierbij aspecten die meespelen en die wij op persoonlijke wijze bekijken en beoordelen.