over-ons_teamraijmakersSinds jaar en dag staat Team Raijmakers bekend als een internationaal befaamde spring- en handelsstal. Dankzij onze ervaring in de springsport weten wij als geen ander welke factoren van belang zijn voor succes en begeleiden dan ook al ruim ?? jaar getalenteerde ruiters en hun paarden naar de top van de paardensport.

Piet Raijmakers Jr. neemt deel aan (internationale) wedstrijden. Wij herkennen dan ook talent wanneer we het zien, zowel in paard als ruiter. Of u nu op zoek bent naar jong talent, een fijn amateurpaard of een Grand Prix-winnaar. Team Raijmakers adviseert, traint en bemiddelt tijdens de weg naar de top.

Piet Raijmakers Sr.

Piet Raijmakers Sr. staat aan de basis van Team Raijmakers zoals die vandaag de dag nationaal en internationaal bekend staat. Al vanaf jonge leeftijd heeft Piet Raijmakers sr. een liefde ontwikkeld voor paarden die uitgroeide tot vele successen in de paardensport. Tegenwoordig richt Piet zich op de begeleiding van onder andere zoon Piet Raijmakers Jr. en andere jonge getalenteerde ruiters en paarden.

Piet senior heeft ongekend veel successen behaald. Eén die iedereen kent is de individuele zilveren medaille op de Olympische Spelen van 1992 met Ratina Z. Met het team behaalden ze zelfs goud! In 2006 werd Piet wereldkampioen. In het prestigieuze Aken behaalde hij team goud met Van Schijndel’s Curtis. Daarnaast werd Piet diverse malen Nederlands en Europees Kampioen

Piet_10Piet Raijmakers: “Ruiter en paard hebben altijd tijd nodig om elkaar te leren kennen, hoe goed ze ook zijn. Ja, dat geldt ook voor wereldtoppers: die zijn alleen tegen astronomisch bedragen te koop en de aanpassing aan die paarden, die vaak sensibel zijn, duurt net zo lang als de tijd die je nodig hebt om een goede zevenjarige op te leiden.”

Team Raijmakers is hierdoor verzekerd van lange termijnresultaten in de springsport.