De samenwerking tussen Van Schijndel Bouwgroep en Team Raijmakers kent een lange historie en verdient een aparte vermelding. Sinds 2001 is Van Schijndel Bouwgroep de vaste hoofdsponsor van Team Raijmakers, aangegaan met een uniek contract voor onbepaalde tijd. Dit contact bestaat al sinds het begin van de jaren ’80 en is voor Team Raijmakers een zekerheid waarmee zij zich nationaal en internationaal op de kaart zetten.

Sponsor Jo van Schijndel en zijn familie hebben tijdens de lange carrière van Piet Raijmakers altijd over zijn schouder meegekeken. De groei die beide partijen doormaakten waren evenredig en toen het bouwbedrijf grote vormen aannam is de verbintenis bezegeld voor een onbepaalde tijd. Succesvolle paarden als Van Schijndel’s Curtis, Van Schijndel’s Rascin en Van Schijndel’s Patrick hebben van Team Raijmakers een succes gemaakt binnen de internationale springsport.

Van Schijndel Bouwgroep is daarmee niet alleen een begrip in de bouwwereld, maar de naam is dan ook duidelijk in de maneges en rondom zichtbaar. Al ruim 60 jaar is Van Schijndel Bouwgroep een begrip, vanuit de vestiging in Geffen opereren zij landelijk en hebben hun naam waargemaakt in de ontwikkeling van hoog kwalitatieve woning- en utiliteitsbouw.

Dankzij de ondersteuning van een goede hoofdsponsor als Van Schijndel Bouwgroep is het mogelijk om in de toekomst te blijven investeren, zoals Van Schijndel Bouwgroep dit ook in haar eigen werk doet. Jonge paarden die succesvol worden getraind en opgeleid om uiteindelijk uit te groeien tot volwaardige tegenstanders op internationaal niveau.

Meer informatie over Van Schijndel Bouwgroep? www.vanschijndel-bouwgroep.nl