Op de laatste dag van het meerdaagsconcours in San Giovanni nam Piet Raijmakers Jr. twee prijzen mee naar huis. In Grand Prix werd hij zevende en in de rubriek over 1,30 meter met zijn jonge talent Van Schijndel’s G-Orchidee (v. Van Schijndel’s Rascin) mocht hij als vierde opstellen.

Pas één keer eerder startte Raijmakers de Rascin-dochter Internationaal. Dat was een paar weken geleden op CSI De Wolden. In de 1,30 meter rubriek die direct op tijd behaalde Raijmakers een knappe vierde plaats door te finishen in 69,34 seconden met de merrie wiens vader Raijmakers op het hoogste niveau uitbracht.

De rubriek kwam op naam van de Italiaanse Martina del Carro met Limmerick EH (v. Lordanos) die maar 66,28 seconden nodig om het parcours af te leggen.

Klik hier voor de uitslag.

Grand Prix

In de Grand Prix zadelde Raijmakers de Berlin-zoon Van Schijndel’s Dominus. Hier behaalde hij net als in De Wolden een zevende plaats in de Grote Prijs. In de barrage de 35-jarige ruiter een balk te voortduren. Hierdoor zakte hij in het klassement. Opnieuw bleef de overwinning in Italië. In slechts 53,61 seconden finishte Danielle Augusto Da Rios met For Passion (v. For Pleasure).

 

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl